LCN - Plasma käsittely

LCN-Plasma on innovatiivinen menetelmä, joka saa aikaan;

  • IHON KIINTEYTYMISEN
  • JUONTEIDEN MADALTUMISEN
  • SILMÄLUOMIEN KOHOTUKSEN
  • ILMAN PLASTIIKKAKIRURGIAA TAI TÄYTEAINEITA.

Plasmahoidon toimintaperiaate

Hoitomenetelmä perustuu fysiikan neljänteen olomuotoon Plasmaan ja sen kyvystä muodostaa höyrystä ja energiasta pieni salama, 'plasmavälähdys'. Plasmahoidossa hoitopää viedään ihon läheisyyteen ja se muodostaa iholle plasmavälähdyksen avulla pienen höyrystymispisteen ja kutistaa ihoa välittömästi. Hoitokohtaan muodostuu hyvin pieni, vaalea rupi 3-7 päiväksi. Hoitotuloksen kesto iholla on yksilöllistä, mutta se on arviolta 2 vuotta. Hoito voidaan uusia aikaisintaan 8-12 viikon kuluttua edellisestä hoitokerrasta, mikäli hoitotulosta halutaan vielä tehostaa.

Hoidon kulku
Hoidon tekemiseen varataan aikaa n. 1.5h - 3h riippuen ihoalueen koosta. Hoidossa käytetään voidemaista pintapuudutusta, sillä plasmasalama aiheuttaa iholle runsaasti lämpöä.

Ihon kiinteytymisen voi nähdä heti, joskin käsitelty ihoalue punoittaa hieman käsittelyn jälkeen sekä iholla voi esiintyä turvotusta. Turvotus - jota yleensä voi tulla lähinnä silmänympärysihon alueen käsittelyissä - on voimakkainta seuraavana päivänä, ja turvotuksen kokonaiskesto (poistuu yleensä 1-3 päivän kuluessa) kuten rupien paranemisaika on yksilöllistä.

Hoito on puudutuksen johdosta kivuton ja hoitokäsittely on nopea.

Parantumisprosessin aikana iho tulee pitää täysin kuivana, eikä hoidetulle ihoalueelle pidä käyttää muuta kuin siihen tarkoitettua voidetta. Meikki on sallittu myös vasta rupien lähdettyä.

Myöskään saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja kylmää ei suositella. Iho tulee suojata auringolta SPF 30-50 aurinkosuojalla seuraavien kuukausien ajan.

Ihon kiinteytymisen näkee HETI, mutta iho jatkaa kiinteytymistään edelleen fibroblast-soluissa tapahtuvan lisääntyneen kollageenin tuotannon ansiosta ja lopullinen hoitotulos on nähtävissä n.2- 3 kuukauden kuluttua. Plasma siis kiihdyttää ihon omaa kollageenintuotantoa ja aktivoi solutuotantoa, jonka johdosta hoidon vaikutukset jatkuvat myös hoitokerran jälkeen.

Huomioitavaa ennen hoitoa:
Saapuessasi hoitoon, huomioithan ettei samana päivänä tule nauttia kahvia, mustaa teetä, valkosipulia tai energiajuomia.
Myös Omega3 valmisteiden käyttö tulee lopettaa viikkoa aikaisemmin.

Hoitoa ei suositella mikäli;
- Olet raskaana tai imetät
- Sinulla on sydänsairaus, rytmihäiriöitä, sydämentahdistin tai Epilepsia
- Käytät verenohennuslääkkeitä tai asperiinia säännöllisesti
- Sinulla on sairauksia, jotka vaikuttavat haavojen paranemiseen
- Sinulla on keloidi - taipumus
- Aktiivinen ihotulehdus, rikkinäinen iho
- HIV/ Hepatiitti
- Käytät säännöllisesti kortisonilääkitystä  

Hinnasto LCN plasma hoidoille

Yläluomen kohotus sekä sibelius -juonteiden häivytys alkutilanne yläkuva. Hoidosta kulunut alakuvassa 8 päivää. Kiinteytystä tapahtuu vielä 3 kk.

Yläkuva ennen
Keskellä 1kk kulunut
Alakuva 2v. jälkeen

Yläkuva ENNEN ja alakuva JÄLKEEN Poskien kavennus

Huulijuonteiden häivytys