Vuoden Yrittäjänainen 2017


Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry:n pitkän tauon jälkeen ensimmäinen Vuoden yrittäjänainen on 

Aija Rahkola Kauneuspalvelut Aija Rahkola Ky:stä.

Aijan yritys tarjoaa tällä hetkellä kosmetologi-, kampaamo- ja värianalyysipalveluja Iisalmen keskustassa Kirkkopuistonkadulla.

Vuoden yrittäjänaiseksi häntä ehdottaneet jäsenet luonnehtivat Aijaa iloiseksi ja aurinkoiseksi ja kuvaavat hänen persoonansa rohkeaksi, ryhdikkääksi ja edustavaksi.

 Asiakkaiden on kuultu sanovan häntä taitavaksi ja tunnolliseksi. Yrittäjä itse on osoittanut loistavaa uudistumiskykyä vastoinkäymisistä huolimatta. Aijahan lähti opiskelemaan lisää Naistentalon tulipalon tuhottua hänen Muodin Mekka –yrityksensä kesällä 2015. Yrityksensä hän avasi uudestaan uudella nimellä tämän vuoden alussa ja laajensi toimialaa kampaamosta kosmetologipalveluihin.

Vuoden yrittäjänainen Aija Rahkola on toiminut useampia vuosia yrittäjänä ja Yrittäjänaisten jäsenenä. Hän on ollut yhdistyksessä hallituksen jäsenenä vuosina 2008-2009 ja 2013 sekä puheenjohtajana vuosina 2010-2012. Tällä hetkellä Aija on osallistuva ja aktiivinen rivijäsen, jonka olemme saaneet nähdä mukana monissa tapahtumissa!